Nejnovější recenze ze sekce Lepicí pistole
- Skvělá tavná pistole, ze které ani po delší práci neodkapává lepidlo
- 2Ah baterie se trochu trápí a rychle její kapacita klesá
Líbí se mi rychlost s jakou je tavící pistole nahřátá. Levné tavící pistole do sítě se nahřívají podstatně déle a během práce z nich ukapává lepidlo, avšak cenově srovnatelná tavná pistole do zástrčky už je s parametry na tom podstatě lépe, jen se musí tahat kabely. Myslím si, že tato tavná pistol je velmi vydařená a doporučil bych používat s ní baterii s vyšší kapacitou a flexibilita použití je oproti kabelu rozhodně lepší.
Super
- chybí krabička
- Perfektní tavící pistole pro domácího kutila . Velikost akorát , není těžká do ruky . Teplota akorát , vše dobře drží . Dnes vyzkoušeno na výrobu věnců , veliká spokojenost .
- Skvělá
Velmi skvělý výrobek,naprostá spokojenost,vše je OK".
Doporučuji všem.......OK".
- Rychlost nahřívání
- Manipulace
Reakce značky Bosch
Vážený zákazníku,
velice Vám děkujeme za Vaši podrobnou recenzi. Jsme rádi, že jste s výrobkem spokojen.
Váš tým elektrického nářadí Bosch
- :)
- Koupil jsem pro dcerku a je z něj úplně nadšená.
Lepší manipulace a nepřekáží kabel.
- Lehká.
- neteče
Reakce značky Bosch
Vážený zákazníku,
velice Vám děkujeme za Vaši recenzi. Jsme rádi, když Vám tavná pistole zn.Bosch skvěle slouží a že Vám neteče.
Váš tým elektrického nářadí Bosch
- Splňuje mé očekávání velmi dobře
- Zatím není vyzkoušeno
- Funkčnost
- Zpracování
Kvalitní zpracování a luxusní za dobrou cenu !!!
Konečně kvalitní tavná "pistole"
- dělá to co má
- Lehká (bez aku).
- Rychlý náběh do provozní teploty.
- S připojeným aku bezvadně stojí, není třeba stojánek apod.
- Uvítala bych výměnnou trysku i s menším průměrem, aby bylo možno lepit jemnější věci.
- Návod varuje, že jednou zandaná lepicí tyčinka se už nemá vytahovat, aby nedošlo k poškození přístroje. S čouhající tyčinkou je náročnější na úložný prostor.
Na tavné pistoli není co zkazit, buď funguje, nebo ne. Aku je fajn varianta. Spoušť pro posun lepicí tyčinky jde hodně ztuha, to by mohlo být trochu méně problematické, ale dá se na to zvyknout. Pokud potřebujete jemnou mechaniku (trefit se někde přesně), ta tuhá spoušť tomu trochu brání.
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »