Nejnovější recenze ze sekce Lepicí pistole
- spokojenost a nízká cena
super
- stojánek a odkapávací miska
Super, spokojenost
Funguje perfektně.
- Funguje bez problému
- splnil moje očekávání
Vážený zákazníku,
velice Vám děkujeme za Vaši pozitivní zpětnou vazbu. Jsme velmi potěšeni, že se Vám produkt líbí a přejeme Vám, abyste si jej i nadále užívali.
Váš tým elektrického nářadí Bosch
- Za málo peněz, celkwm dost muziky
- Dělá co má, jsem spokojená
Za málo peněz kvalitní pistole pro hobby použití.
Váš tým elektrického nářadí Bosch
- kvalita mela jsem od tongu byla nekvalitni
kvalita
Velká tavná pistole je lehká, dobře se drží, páčka mechanického posuvu padne přesně do ruky, jsem moc spokojena
Funguje perfektně, nahřeje se rychle, Lidl vylepšil posouvání tyčinky s lepidlem, zatím funguje perfektně. Se 4 Ah aku, je trochu těžký, ale to mi zase tolik nevadí, s 2 Ah je to lepší, ale i tak je potřeba počítat s tím že přístroj do zásuvky je o mnoho lehčí, nicméně s tímto můžete lepit i bez přístupu k síti a to je právě to nač ho já potřebuji. Pokud chcete lepit daleko od zásuvky a navíc vlastníte akumulátory z Lidlu, tento přístroj je skvělá volba.
Podrobněji jsem se rozepsal v recenzi samostatné pistole. Zde v akci sada s 2Ah aku a nabíječkouza 699, takže pistole de facto za cenu aku a nabíječky.
Trošku delší doba nahřívání, zelená se rozsvítí cca po minutě, ale ze studeného stavu to chce nechat tak cca 4-5 minut, pak je to plně použitelné. Pistole díky váze akumulátoru nikde necestuje po stole jako většina drátových vmodelů. které prostě cestují tam, kam je kabel táhne. Výdrž na 2Ah aku dostatečná. Jen je to díky baterce trošku větší, než klasické pistole. Ale zde má aku napájení smysl. A Navíc sada s 2Ah aku a nabíječkou za 699 - slušné...
Návod k používání není jednoznačně srozumitelný.
- Tenká tryska, dá se dostat i na jinými pistolemi nedostupná místa
Vážený zákazníku,
Sledujte nás na našich sociálních sítích nebo se přihlašte k emailovému odběru, abyste získali více informací o novinkách a byli stále v obraze.
Váš tým elektrického nářadí Bosch
zcela dostačující pro domácí použití
Skvělá sada.
Je rychle připravená k použití
Nic nelze hodnotit, protože do dnešního dne jsem nic nedostal!!!!
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »