Nejnovější recenze ze sekce Lepicí pistole
+PRODUK JE VELMI DOBRÝ
-u produktu schází nabíječka je připojen jen kabel
- Malý ale výkonný
Lepidlo teče zpět
Spokojenost. Rychlý ohřev, sedne do ruky, velikost je super a bez drátů.
- Rychlé nahřátí do minuty.
- Dobrá regulace dávkování lepidla. Jde snadno lepit drobné i velké věci.
- Lepidlo z odložené pistole vůbec neodkapává.
Jsem spokojen. Dříve jsme měli tavnou pistoli Parkside do zásuvky. Velice pomalu se nahřívala a lepidlo z ní hodně odkapávalo.
Později jsme vyměnili za maličkou nabíjecí Parkside s vestavěnou baterií na 7mm tyčinky. Ze začatku byl dojem celkem dobrý, ale postupně mě začala štvát. Sice se taky rychle nahřívala, ale lepidlo z ní pak také hodně odkapává. Fungovala dobře na maličké práce, ale při potřebě dávkovat větší množství lepidla vůbec nestíhala. Navíc vestavěná baterie vydržela tak na jednu 20cm tyčinku.
Nakonec jsem se rozhodl pořídit solidnější výrobek a zatím nelituji.
Je levná, oceňuji spínač. Vhodná i pro mladší školáky.
Mám již druhou, je v pohodě, pouze mě mrzí, že v momentě, kdy jsem ji obdržel byla snížená cena skoro na polovinu.
- Funkční
Naprostá spokojenost. Používáme na lepení vánočních ozdob a úpravy všeho.
- Výkon
Na občasné lepení stačí
- šikovné
- velmi kvalitní
- Je na akumulátor - tedy "bez drátu".
- Výrobek má 2 šikovné doplňky - integrovanou sklápěcí podložku pro zachytávání ukapávajícího plastu a dva vyměnitelné druhy tavných trysek: 1) širší a kratší + 2) užší a delší.
- Akumulátor lze podle potřeby a možnosti nahradit z řady různých kapacit stejné značky pro jiná zařízení.
- Nastavení dvou rozsahů tavné teploty s kontrolkou.
- Řádově "trochu" vyšší cena oproti běžným tavným pistolím.
Dobrý doplněk pro domácí i pracovní prostředí s neomezenou manipulací bez kabelu. Podle kapacity použitého akumulátoru i různá pracovní doba. Stačí-li vám momentální krátkodobé použití, zvolíte lehký akumulátor s nízkou kapacitou. Potřebujete dlouhodobou činnost, musíte se smířit s těžším akumulátorem ale s vysokou kapacitou - je to jen na vás a vašich možnostech
- jestě jsem to nevyskoušela
Ješte nevyzkoušela.
- Super
- Funguje dle očekávání
- Pistole bez kabelu je pohodlí
- Docela padne do ruky
- Při druhém použití se ulomila páčka posuvu lepidla
Kdyby nebyla tak křehká, mohl to být dobrý pomocník. Nejnamáhanější část výrobce docela ošidil.
dobrý
vypadá dobře je to dárek
STANLEY 6-GR25
Přidáno: 20. prosince 2023
(naposledy upraveno 20. prosince 2023)
Zakoupeno v Kove Tools CZ
celkově super
- plně funkční
- krabička obsahuje i startovací sadu s lepicími tyčinkami, což jsem uvítala
- za tu cenu je to kvalitní produkt
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »